ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Autotech αναλαμβάνει υλοποιήσεις νέων προϊόντων, εφαρμογών και συναρμολόγηση για λογαριασμό άλλων εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γιατι να μας εμπιστευθειτε
Γιατί στόχος μας δεν είναι απλά να προσφέρουμε ένα προϊόν, αλλά η δημιουργία ενός ξεχωριστού και ποιοτικού προϊόντος, που ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής προσαρμοσμένο στις πραγματικές απαιτήσεις του πελάτη.
παραγωγη
Διαθέτουμε κάθετη μονάδα παραγωγής, έχοντας το πλεονέκτημα του άμεσου ελέγχου της ποιότητας αλλά και της κατασκευαστικής λεπτομέρειας των παραγομένων προϊόντων.
προσωπικο
Το προσωπικό μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Τα προϊόντα μας είναι Ελληνικά και όχι αγνώστου προελεύσεως, πιστοποιημένα σύμφωνα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη εφ' όρου ζωής.
R&D
Ένας από τους βασικότερους λόγους που συνετέλεσε και συνεχίζει να συντελεί στην ανάπτυξη της εταιρείας AUTOTECH είναι η λειτουργία του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης

ΤΜΗΜΑ R&D

Στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης  μία ομάδα έμπειρων ηλεκτρονικών μηχανικών χρησιμοποιώντας εξοπλισμό και όργανα υψηλής τεχνολογίας, επιτυγχάνει τη διαρκή ανάπτυξη νέων προϊόντων και διαδικασιών,  σχεδιάζοντας  αξιόπιστα και σύγχρονα τεχνολογικά  προϊόντα αλλά και συνεχείς βελτιώσεις σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας, έχοντας ως βασικό καθοδηγητή την τάση και τις απαιτήσεις της αγοράς, χωρίς να παραβλέπει την συνεχή έρευνα σε τομείς νέων τεχνολογιών.
Έχοντας ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο ανάπτυξης νέων προϊόντων, (πλήρη μελέτη -κατασκευή πρωτοτύπου - ποιοτικό έλεγχο και δοκιμή πρωτοτύπου - δοκιμαστική παραγωγή μικρού αριθμού προϊόντων - τελικόποιοτικό έλεγχο και δοκιμή - βιομηχανοποιημένη παραγωγή) κατάφερε την ευέλικτη σχεδίαση και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της.
Η λειτουργία οποιουδήποτε νέου προϊόντος σε πραγματικές συνθήκες παρέχει την δυνατότητα της ολοκληρωμένης τεκμηρίωσης του προϊόντος και την τελειοποίησή του, πριν την ένταξή του στην παραγωγική διαδικασία.
Η ποιότητα και η αξιοπιστία των υλοποιήσεων του τμήματος αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες μας.
Παράλληλα το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικούς και κρατικούς οργανισμούς όπως το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, ΤΕΙ Πειραιά, ΤΕΙ Αθηνών, Πανεπιστήμιο Ξάνθης, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κ.α., εκπονώντας μελέτες και έρευνες σχετικά με την αξιοποίηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών στους τομείς Περιβάλλοντος, Άμυνας, Ιατρικής τεχνολογίας αλλά  και σε τομείς που αφορούν τον πολίτη και την καθημερινότητα.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το τμήμα Παραγωγής στεγάζεται σε ξεχωριστό χώρο τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και ποιότητας.
Αναλαμβάνουμε την συναρμολόγηση -τοποθέτηση εξαρτημάτων, τεχνολογίας SMD και συμβατικών, καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο τους.
Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί 2 αυτόματες μηχανές (pick & place)  τοποθέτησης SMD υλικών, με συνολικό χρόνο τοποθέτησης
20.000 εξαρτημάτων ανά ώρα.
Η συγκόλληση των SMD εξαρτημάτων γίνεται σε αυτόματο φούρνο υπερύθρων (infrared reflow oven), ενώ τα συμβατικά υλικά συγκολλούνται σε αυτόματο μπάνιο (wave oven).

Η εμπειρία μας καλύπτει όλων των ειδών τις τοποθετήσεις σε πλακέτες απλής ή διπλής όψης, εύκαμπτες πλακέτες κλπ.

 

credits